Verzekeringen

 

PARTICULIER:

Tegenwoordig kunt u overal verzekeringen afsluiten. Maar hoe zit het met de voorwaarden en de dekking? Hoe is de schadeafhandeling van de desbetreffende maatschappij geregeld? En wie helpt en adviseert u als u schade heeft of als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw verzekeringspakket?

Bij uw keuze voor de beste verzekering is het van groot belang dat de verzekering past bij uw persoonlijke situatie en u de juiste dekking biedt. Wij helpen u hier graag bij.

Wij vinden een goed adviesgesprek dan ook zeer belangrijk. Tijdens een gesprek bespreken wij uw (gezins)situatie, uw wensen, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken. Kom daarom langs bij Meerstad Financiële Dienstverlening voor een persoonlijk advies!

ZAKELIJK :

Ook voor al uw zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. We bekijken samen met u welke verzekeringen nodig zijn voor uw bedrijf. Jaarlijks komen wij langs om samen met u te kijken of uw verzekeringsportefeuille nog voldoet aan de eisen en eventuele wijzigingen binnen uw bedrijf.

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.