Verzekeringen

 

PARTICULIER:

Tegenwoordig kunt u overal verzekeringen afsluiten. Maar hoe zit het met de voorwaarden en de dekking? Hoe is de schadeafhandeling van de desbetreffende maatschappij geregeld? En wie helpt en adviseert u als u schade heeft of als u wijzigingen wilt aanbrengen in uw verzekeringspakket?

Bij uw keuze voor de beste verzekering is het van groot belang dat de verzekering past bij uw persoonlijke situatie en u de juiste dekking biedt. Wij helpen u hier graag bij.

Wij vinden een goed adviesgesprek dan ook zeer belangrijk. Tijdens een gesprek bespreken wij uw (gezins)situatie, uw wensen, welke risico’s kunt of wilt u zelf dragen en welke wilt u afdekken. Kom daarom langs bij Meerstad Financiële Dienstverlening voor een persoonlijk advies!

ZAKELIJK :

Ook voor al uw zakelijke verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres. We bekijken samen met u welke verzekeringen nodig zijn voor uw bedrijf. Jaarlijks komen wij langs om samen met u te kijken of uw verzekeringsportefeuille nog voldoet aan de eisen en eventuele wijzigingen binnen uw bedrijf.