Financieringen

 

PARTICULIER :

Financiële tegenvallers heeft iedereen wel eens. Bijvoorbeeld een auto die ineens weigert te rijden. En als er dan even niet de financiële middelen zijn om een aankoop te doen is een tijdelijke financiering eventueel een oplossing. U kunt dan denken aan een doorlopend krediet of persoonlijke lening, waarbij u de vrijheid heeft om de lening eventueel versneld af te lossen.

Kortom: Voldoende mogelijkheden. Heeft u reeds een financiering? U kunt die door ons laten checken of u niet te veel rente betaalt. Neem gerust contact met ons op of loop even binnen!

 

ZAKELIJK :

Ook kunt u bij ons uw  zakelijke financieringen regelen. Wij hebben gecertificeerde medewerkers in huis die u graag helpen bij het vinden van een financiering voor uw bedrijfsactiviteiten. Ook hierin zijn wij volledig onafhankelijk!

 

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.